Follow me:
Fuller House

Nu te zien op Netflix: Fuller House

Titel: Fuller House
Seizoenen: 3
Genre: Comedy
Te zien op: Netflix
Mijn beoordeling: ★★★★★

Wie was er vroeger ook enorm fan van de Amerikaanse komische serie Full House? Deze serie die eind jaren ’80 en begin jaren ’90 op televisie werd uitgezonden, was razend populair. Na ruim 20 jaar van de buis te zijn geweest, heeft de serie in 2016 een vervolg gekregen, namelijk Fuller House!

Full House

Full House gaat over Danny Tanner, een alleenstaande vader van drie meisjes: D.J., Stephanie en Michelle. Danny is een sportverslaggever en krijgt hulp van zijn beste vriend en komiek in spe, Joey Gladstone en zwager Jesse Katsopolis om de kinderen op te voeden.

Wat ik heel leuk vind is dat je de meisjes echt ziet opgroeien in de serie. Zo is Michelle aan het begin van de serie nog een baby, maar zie je haar gedurende serie opgroeien tot een schoolgaand meisje. Wist je dat Mary-Kate en Ashley Olsen hun bekendheid te danken hebben aan deze serie? Zij speelde namelijk samen de rol van Michelle!

Fuller House

Nu ruim 20 jaar later gaat het verhaal verder. In Fuller House staat de oudste dochter van de familie Tanner, DJ, centraal. DJ is ondertussen dierenarts. Ze is onlangs weduwe geworden en blijft achter met drie kinderen. Ze roept de hulp in van haar zus Stephanie, die ondertussen muzikante is geworden in navolging van haar oom Jesse. Ook haar oude buurmeisje en beste vriendin Kimmy Gibbler, die zelf moeder is van een tienermeisje, komt te hulp. Helaas zit Michelle niet meer in de serie.

Mijn mening

Toen ik destijds hoorde dat er een vervolg kwam op Full House was ik erg enthousiast maar tegelijkertijd ook wat sceptisch. Want zou de serie nu nog steeds zo leuk zijn als vroeger? Inmiddels is Fuller House alweer drie seizoenen rijker en kan ik je vertellen dat mijn antwoord zeker ja is!

Als je vroeger Full House hebt gekeken dan is Fuller House absoluut een aanrader. Met name in het eerste seizoen zitten er veel flashbacks in naar vroeger, waardoor het hele verhaal van toen weer terug komt. Daarnaast zitten er genoeg nieuwe verhaallijnen in de serie.

Mijn favoriet uit Full House was Stephanie, de middelste dochter. Ook in Fuller House is ze weer mijn absolute favoriet. Ze is enorm grappig! Naast de zusjes en Kimmy, keren ook Danny, Joey, Jesse en zijn vrouw regelmatig terug in de afleveringen. En ondanks dat we 20 jaar verder zijn, is iedereen qua karakter en humor nog precies hetzelfde. Dat maakt deze serie zo leuk!

Conclusie

Het is denk ik wel duidelijk dat ik enorm enthousiast ben over Fuller House. Of het ook een leuke serie is als je Full House nooit hebt gezien? Dat vraag ik me af. Een voornaamste reden dat ik Fuller House zo leuk vind, is de herinnering en gelijkenissen aan Full House. Toch zit er een hele nieuwe verhaallijn in, die denk ik ook prima te kijken is voor mensen die Full House nooit hebben gezien. En mocht je toch erg nieuwsgierig zijn naar Full House, dan kun je alle acht de seizoenen natuurlijk ook gewoon eerst kijken op Netflix! 😉

Voor de echte fans onder ons, het is helaas nog niet bekend of er een vierde seizoen komt. Maar ik ben zeer optimistisch dat we eind 2018 begin 2019 gewoon weer kunnen genieten van een nieuw seizoen! 

Share
Previous Post Next Post