Follow me:
witactie

Winactie: Spiegel van Cara Delevingne

Leuk nieuws zo begin december. Je hebt het nieuwe boek Spiegel van Cara Delevingne vast al voorbij zien komen. Ik schreef er vorige week een review over. In samenwerking met Harper Collins Nederland, mag ik een boek weggeven. Gun jezelf vast een vervroegd Kerstkado! Benieuwd wat je moet doen om kans te maken? Lees dan gauw verder.

De zestienjarige Red, Leo, Rose en Naomi horen er niet echt bij op school. Het leven is niet altijd gemakkelijk voor hen, maar de muziek brengt hen samen, en ze hebben hoge verwachtingen van hun band, Mirror, Mirror. Tenminste, tot Naomi bewusteloos uit de rivier wordt gehaald en in coma in het ziekenhuis terechtkomt. De politie doet het af als een mislukte zelfmoord, maar is dat wel zo? 

Wat moet je doen om te winnen?

 • Laat hieronder of op Instagram een berichtje achter en vertel waarom jij dit boek graag wil lezen. Let op: Als je hieronder een reactie achterlaat, vul dan een geldig e-mailadres in!
 • Volg je me al op Instagram? Zo niet, doe dat dan vooral. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes over boeken, reviews en winacties.

De winactie loopt t/m 17 december. Ik neem daarna contact op met de winnaar via e-mail of DM op Instagram en zorg ervoor dat het boek nog vóór Kerst bij je in de brievenbus ligt. 😉

Deze winactie is in samenwerking met Harper Collins Nederland.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

6 Comments

 • Reply Lucie Drent

  Ik wil alles lezen wat goed lijkt.Liefst nieuwe boeken proberen. Deze trok me direct san. Dus graag……

  6 december 2017 at 13:13
 • Reply Amy

  Dit boek lijkt me echt super tof! Zou hem graag willen want, ben echt nieuwsgierig na dit boek verschillende keren langs zien te komen. Daarnaast is cara erg tof dus ben benieuwd hoe het is.

  6 december 2017 at 13:37
 • Reply Mariska

  Ik ben gewoon echt enorm benieuwd naar het verhaal.. Rowan Coleman schreef eerder al prachtige verhalen en ik denk dat Cara Delevingne een mooie toevoeging kan geven aan het “achter de schermen” gedeelte van de band uit dit verhaal.. (aangezien ze zelf model en actrice is heeft ze waarschijnlijk al soortgelijke situaties meegemaakt).. 🎶🎶🎶

  6 december 2017 at 14:07
 • Reply Nel Crea

  Zoveel goeds over dit boek gelezen en nu heel nieuwsgierig geworden. Loot graag mee.

  7 december 2017 at 17:19
 • Reply Wilma

  Ik denk dat dit een heel bijzonder boek is en ik loot graag mee. Helaas geen Instagramm, hoop dat dat geen probleem is.

  8 december 2017 at 23:17
 • Reply gonKeync

  Mi dispiace, ma, a mio parere, si sbaglia. Sono sicuro. Sono in grado di provarlo. Scrivere a me in PM.
  Rexuiz FPS

  9 december 2017 at 05:24
 • Leave a Reply