Follow me:
witactie

Winactie: Spiegel van Cara Delevingne

Leuk nieuws zo begin december. Je hebt het nieuwe boek Spiegel van Cara Delevingne vast al voorbij zien komen. Ik schreef er vorige week een review over. In samenwerking met Harper Collins Nederland, mag ik een boek weggeven. Gun jezelf vast een vervroegd Kerstkado! Benieuwd wat je moet doen om kans te maken? Lees dan gauw verder.

De zestienjarige Red, Leo, Rose en Naomi horen er niet echt bij op school. Het leven is niet altijd gemakkelijk voor hen, maar de muziek brengt hen samen, en ze hebben hoge verwachtingen van hun band, Mirror, Mirror. Tenminste, tot Naomi bewusteloos uit de rivier wordt gehaald en in coma in het ziekenhuis terechtkomt.Β De politie doet het af als een mislukte zelfmoord, maar is dat wel zo?Β 

Wat moet je doen om te winnen?

  • Laat hieronder of op Instagram een berichtje achter en vertel waarom jij dit boek graag wil lezen. Let op: Als je hieronder een reactie achterlaat, vul dan een geldig e-mailadres in!
  • Volg je me al op Instagram? Zo niet, doe dat dan vooral. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes over boeken, reviews en winacties.

De winactie loopt t/m 17 december. Ik neem daarna contact op met de winnaar via e-mail of DM op Instagram en zorg ervoor dat het boek nog vΓ³Γ³r Kerst bij je in de brievenbus ligt. πŸ˜‰

Deze winactie is in samenwerking met Harper Collins Nederland.

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk