Follow me:

Dit is de cast van de spin off PLL: The Perfectionists

Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat we de laatste aflevering van Pretty Little Liars zagen. Wat hebben we genoten van deze serie. Ik denk dat ik niet de enige ben die Aria, Spencer, Alison, Hanna en Emily een beetje mis af en toe. Toch vind ik het helemaal oké dat de serie is afgelopen. Dat maakt weer ruimte voor nieuwe series, zoals The Perfectionists!

Deze serie is net zoals Pretty Little Liars gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard. De serie speelt zich af in het plaatsje Beacon Heights waar alles perfect lijkt. Een geweldige school tot de overachieving bewoners maar, uiteraard, is er een catch. De stress van al dat perfectionisme leidt uiteindelijk tot een moord, en een nieuw mysterieverhaal is geboren. Of, zoals de synopsis omschrijft: ‘Behind every Perfectionist is a secret, a lie and a needed alibi.

Ik heb de boeken begin dit jaar al gelezen en vond deze echt fantastisch. Misschien zelfs nog wel leuker dan de Pretty Little Liars boeken. Ik kan dus echt niet wachten tot deze serie op Netflix komt. Er is al een tijdje bekend dat Sasha Pieterse, die Alison speelt in PLL en Janel Parrish, die Mona speelt  in PLL hun rol weer oppakken in deze spin off. Maar inmiddels zijn er meer namen toegevoegd aan de cast én zijn de opnames van start gegaan!

Sasha Pieterse

Bron: Fox News

Sasha kennen we allemaal als the famous Alison DiLaurentis, de queen bee uit PLL. Als Alison op mysterieuze wijze verdwijnt staat heel Rosewood op zijn kop.

Janel Parish

Janel pakt haar rol als Mona Vanderwaal weer op in The Perfectionists. Mona was in PLL de beste vriendin van Hanna Marin.

Sofia Carson

Bron: EDM Sauce

Sofia zal Ava spelen. Een populair meisje, trendsetter en blogger die een fashion stijlicoon wil worden.

Sydney Park

Bron: Scifi Monkeys

Sydney, die de meeste van jullie al zouden kunnen kennen uit The Walking Dead, zal Caitlin spelen. Caitlin is slim en presteert prima onder druk. Ze is de perfecte dochter van twee perfecte moeders. Eén van haar moeders is senator en Caitlin hoopt ooit in haar voetsporen te treden.

Eli Brown

Eli is nog een redelijk onbekende acteur. Hij zal de rol van Dylan op zich nemen. Dylan is een cellist en voelt de druk om de beste te zijn in alles wat hij doet. Hij is erg toegewijd aan zijn twee grootste passies: muziek en zijn vriend Andrew.

Kelly Rutherford 

Bron: TV Line

Ik ben zo blij dat Kelly een rol krijgt in The Perfectionists! We kennen haar natuurlijk allemaal nog wel als de moeder van Serena Van der Woodsen in Gossip Girl. Dit keer kruipt ze in de rol van Clair Hotchkiss. Ze is het hoofd van de Hotchkiss familie en samen met haar man de oprichter van Hotchkiss Industries en de zeer gerespecteerde Beacon Height University. Ik heb zo’n vermoeden dat haar rol in deze serie best wat overeenkomsten zal hebben met haar rol als Lilly van der Woodsen in Gossip Girl. Claire gelooft dat perfectie haalbaar is en heeft er alles voor over om te krijgen wat ze wil.

Hayley Erin

Bron: Howard Wise

Als laatste is bekend dat Hayley Erin een rol krijgt in The Perfectionists. Wie ze gaat spelen is nog geheim. Haley speelt op dit moment in General Hospital en speelde de tiener Abbey Newman in The Young and the Restless.

Wanneer The Perfectionists uitgezonden gaat worden, is nog niet bekend, maar op dit moment wordt er een pilot opgenomen. In de tussentijd raad ik je zeker aan om de twee boeken te lezen. Ze bevatten net zoveel mysterie als de PLL boeken. Ga jij deze serie kijken? En denk je dat de andere personages uit PLL nog langs zullen komen in The Perfectionists?

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk