Follow me:

Nu op Netflix: Selling Sunset

Vorige week had ik, ondanks het mooie weer, eindelijk weer eens zin om een serie te kijken. Even met m’n hoofd uit de zon. Ik begon aan Selling Sunset omdat ik al meerdere mensen erover had gehoord. Een aantal dagen geleden vroeg ik mijn volgers op Instagram of ze het leuk zouden vinden als ik een recensie zou schrijven. Daar werd volmondig ja op gereageerd.

Verhaal

In Selling Sunset volgen we jet luxeleventje van de vastgoedmakelaars van The Oppenheim Group. Zij verkopen huizen in Los Angeles. Maar dat zijn niet zo maar huizen, het zijn de meest moderne, luxe en duurste huizen die je in LA kunt vinden. De oprichters van The Oppenhem Group, Jason en Brett Oppenheim zie je ook in deze reality serie, maar we volgen voornamelijk de vrouwen die zij in dienst hebben. En hoewel ze er allemaal bloedmooi uitzien en je zou denken dat ze geen zier geven om hun werk als makelaar, kom je er al gauw achter dat het ieders zijn passie is.

Drama

Een reality serie zou geen reality serie zijn zonder de nodige drama. En geloof me, die is er genoeg in Selling Sunsets. Jaloezie, strijd en concurrentie zijn dagelijkse bezigheden van deze vrouwen. Dat begint bij Christine, een blonde dame die over de top is. Ik ging haar naarmate de serie vorderde een beetje met Lady Gaga vergelijken. Christine is eigenlijk vanaf het begin af aan al jaloers op Chrishell die recent bij het bedrijf is komen werken. Wie ook zorgt voor de nodige roddels is de wat oudere Mary die een relatie heeft met een jonge gast van 25. Zoals je al kunt verwachten vind iedereen daar wat van. En in LA kan nou eenmaal niemand zijn mening voor zich houden. Dan heb je nog Heather die haar connecties in het buitenland vooral erg leuk vindt, Davina die ik voornamelijk heel sacherijnig vond en Maya, naar mijn mening de ‘normaalste’.

Selling Sunsets is de nieuwe The Hills alleen dan met makelaars.

Conclusie

Ik was echt obsessed met Selling Sunset. Het was heerlijk om die prachtige huizen te zien en tegelijkertijd een kijkje te krijgen in het leven van een makelaar. Daarnaast hou ik echt van series als deze met volop drama. Want het gaat natuurlijk eigenlijk helemaal niet om die huizen, maar om alle drama van de vrouwen. Zo was ik ook groot fan van The Hills. Toevallig kwam ik er net achter dat Selling Sunsets door dezelfde makers is gemaakt. Dat verklaart een hoop! Je moet van dit soort series houden. Het lijkt volop fake en gescript, maar dat maakt het niet minder vermakelijk. Selling Sunset is The Hills met makelaars. Een heerlijke serie om te bingen. Inmiddels zijn er twee seizoenen te zien op Netflix en maakt seizoen 3 zijn opwachting in augustus.

Mijn beoordeling:  ★★★★✩ 4.0 sterren

Selling Sunset is nu te streamen op Netflix.

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk