Follow me:

Nu op Videoland: The Hills – New Beginnings

Herinner jij je het nog? Lauren Conrad, Heidi en Spencer, Audrina en Witney? Ik heb het natuurlijk over The Hills. De reality show die werd uitgezonden op MTV van 2006 tot 2010 waarin we Lauren Conrad en haar vrienden volgen als ze verhuisd van Laguna Beach naar Los Angeles. Nu, tien jaar later, besloten de makers van het programma, de serie nieuw leven in te blazen: The Hills New Beginnings.

Cast

In The Hills New Beginnings volgen we een groot deel van dezelfde cast, waaronder Heidi, Spencer, Audrina, Justin en Brody. Lauren Conrad doet helaas niet mee en komt dan ook geen enkele keer aan bod. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe gezichten toegevoegd aan de cast. Mischa Barton en Brandon Thomas Lee. Mischa ken je wellicht nog wel als Marissa Cooper uit The O.C. Ik moet eerlijk bekennen dat ik van Brandon nog nooit had gehoord, maar gedurende de serie kom je erachter dat zijn ouders Pamela Anderson en Tommy Lee zijn. Daarnaast is Stephanie Pratt, de zus van Spencer ook toegevoegd aan de vaste cast.

Verrassend 

The Hills heeft altijd gevoelt als een guilty pleasure. Het is eigenlijk zo’n foute serie vol drama en intriges en toch wil je het zien. The Hills New Beginnings heb ik in een dagje gebinged (oeps!). Ik denk dat Heidi me het meeste is bijgebleven. Tien jaar geleden was ze redelijk over de top met alle ingrepen die ze heeft laten doen aan haar lichaam en haar extreme uitgave patroon samen met haar man Spencer. Maar ik moet zeggen dat Heidi toch echt wel volwassen aan het worden is. Ze hebben inmiddels een zoontje Gunner en Heidi gaat volledig op in het moederschap. Zo erg zelfs, dat ze hem niet alleen kan laten tot het extreme aan toe. Spencer daarentegen is nog steeds his same old self. Maar Heidi kan hem prima in het gareel houden. Ik ben haar naar The Hills: New Beginnings echt anders gaan zien. Op een positieve manier!

Hetzelfde liedje

Buiten dat, pakt The Hills: New Beginnings de draad gewoon weer op waar het tien jaar geleden geëindigd is. Dezelfde stad, met dezelfde drama tussen dezelfde mensen. Het is eigenlijk bizar dat de cast nu ze allemaal dertigers zijn, nog zo verwikkeld zijn in tienerdrama’s. Audrina en Justin (die exen van elkaar zijn), lopen weer vreselijk om elkaar heen. Zijn ze vrienden? Zijn ze meer? Of zijn ze naast exen helemaal niets van elkaar? Drama, drama, drama. Maar hé, mij hoor je niet klagen. Het is vermakelijke tv.

Conclusie

The Hills New Beginnings pakt de draad van de castleden dus gewoon weer op, maar dan tien jaar later. Drama speelt nog steeds de hoofdrol maar toch lijken ze wel iets verstandiger te zijn geworden. Ik vond het heel leuk om weer even terug te zijn in LA en de leventjes van Heidi, Spencer, Audrina, Justin en Brody te volgen. Toevallig las ik gisteren dat er een tweede seizoen komt. Of dat nu echt nodig was, weet ik niet. Het voelt een beetje alsof we dan in herhaling gaan vallen, maar desalniettemin ben ik wel nieuwsgierig.

Mijn beoordeling:  ★★★✩✩ 3.0 sterren

The Hills New Beginnings is nu te streamen op Videoland.

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk