Follow me:
boeken

Yay Books and Dreams is live!

Joehoe! Het is feest, want mijn blog is eindelijk live. Al jaren droom ik van een eigen blog. Ik hou van schrijven en doe dat het liefste heel de dag door. Omdat ik ook heel erg van lezen hou, leek het me leuk om deze twee hobby’s te combineren tot een blog over boeken.

Via deze blog zal ik regelmatig boekrecensies plaatsen. De genres die mij het meest aanspreken zijn Young Adults, New Adult, Thrillers en Romans. De recensies die je hier zult terugvinden zullen dus ook meestal binnen deze genres passen. Daarnaast wil ik zo nu en dan ook wat meer van mezelf laten zien. Dingen die ik doe naast het lezen van boeken bijvoorbeeld. Want ik heb nog veel meer hobby’s. Maar daarover later meer. πŸ˜‰

P.S. Wist je dat ik ook een Bookstagram heb? Leuk als je me volgt op Instagram. Je kunt me vinden onder @booksanddreamsnl

 

Share
Next Post