Follow me:
spotify

De perfecte Spotifylijst voor onder het lezen

Houden jullie ook zo van muziek? Ik kan echt niet zonder. Ik sta er mee op en ga er mee slapen. Zo luister ik ook graag naar muziek tijdens het lezen. Toch kan ik me voorstellen dat niet iedereen houdt van muziek onder het lezen van een boek. Je kan gauw afgeleid worden doordat de muziek totaal niet past bij je boek. Of omdat de muziek veel te hard is. Ik herken die problemen als geen ander. Het heeft me dan ook echt wel even wat tijd gekost, voordat ik de perfecte muziek had gevonden. Speciaal voor jullie stelde ik een Spotify lijst samen die je heerlijk kunt luisteren onder het lezen van Young Adult boeken.

Laat je me weten wat je er van vond? Wat luister jij graag onder het lezen? Of lees je liever in stilte?

Share
Previous Post Next Post