Follow me:

Boekreview: Wacht op mij

Title: Wacht op Mij
Author: Jennifer L. Armentrout
Publisher: Zomer & Keuning
Release date: Maart 2014
Genre: New Adult
Rating: ★★★★✩ 4.5

De laatste tijd lees ik weer regelmatig adult boeken. Toch heb ik ook in een fase gezeten waarin ik alleen maar Young Adult wilde lezen. Afgelopen weekend had ik weer eens zin in een New Adult boek. Zo fijn dat er zoveel verschillende genres bestaan!

Verhaal

Wacht op mij gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen! Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… Hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Personages

Zoals op de cover al staat: Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam! En dat is ook echt zo. Je kunt dit boek eigenlijk zien als één grote flirtsessie. We volgen Avery. Een meisje dat op de vlucht is voor haar verleden. Hier laat ze af en toe wat over los in het boek, maar wat er precies is gebeurd, hoor je pas ergens aan het einde. Avery wil weg van haar familie en oude woonplaats. Daarom gaat ze studeren aan de andere kant van het land om zover mogelijk van huis te zijn. Op haar eerste dag op haar nieuwe school loopt ze letterlijk de knappe Cam tegen het lijf. Hij heeft al direct grote interesse in Avery. Maar Avery houdt hem op afstand, ondanks dat ze hem heel knap vindt. Dit heeft allemaal te maken met het verleden van Avery waar je stukje bij beetje steeds meer over te weten komt.

Schrijfstijl

Wacht op mij is zeker niet het eerste boek wat ik lees van Jennifer L. Armentrout. Ik was dus al bekend met haar schrijfstijl die zoals altijd heerlijk luchtig is. Het boek If There Is No Tomorrow van Jennifer is één van mijn favoriete boeken. Er wordt een zwaar onderwerp beschreven, maar Jennifer weet dit zo te doen, waardoor het toch luchtig blijft. Dit is net zo in Wacht op mij. Je vliegt er echt zo doorheen. Dit kan overigens ook te maken hebben met het feit dat ik hopeloos verliefd werd tijdens het lezen op Cam en dus ook niet genoeg van hem kon krijgen!

Conclusie

Wacht op mij is het eerste boek in een serie van zes delen die Jennifer inmiddels ook al allemaal heeft uitgebracht. Ik ben een latertje wat deze serie betreft haha. Dit boek laat je vanaf het begin al meteen wegzwijmelen bij Cam. Toch vond ik dat Jennifer hem realistisch heeft beschreven. Het is niet to good to be trough. Ook Cam heeft zijn minpunten en die komen ook zeker naar voren in Wacht op mij. Daardoor vond ik het een heerlijk en echt boek waar ik geen genoeg van kon krijgen. Ik kan niet wachten om in het volgende deel te beginnen!

dimly

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk