Follow me:

Boekrecensie: How to kill men and get away with it

Title: How to kill men and get away with it
Author: Katy Brent
Publisher: Hq Digital
Release date: februari 2023
Genre: Feelgood Roman
Rating: ★★★★✩ 4.5

Verhaal

Nadat Kitty Collins per ongeluk een man vermoordt die haar stalkt nadat hij een nachtclub heeft verlaten, realiseert ze zich dat ze het gevoel leuk vindt om wraak te nemen op mannen voor alle vrouwen die er zijn. Wraak smaakt zoet als ze het op tafel zet, en de mannen op wie ze zich richt zijn lowlife. Maar verdienen ze het allemaal?

Personages

In How to kill men and get away with it volgen we Kitty Collins. Ze is een bekende influencer die last heeft van een stalker die haar berichtjes stuurt. Een stalker die lijkt te weten dat Kitty op pad is om klootzakken af ​​te slachten. Ik vond dit een leuke toevoeging, omdat het de zaken voor haar des te ingewikkelder maakt. Het was wel verrassend dat Kitty er zelf niet al te bezorgd over leek. Ze vond het meer hinderlijk dat deze anonieme persoon zich bemoeide met haar zaken dan dat iemand haar heel gemakkelijk zou kunnen aangeven of op zijn minst iemand over haar kon tippen.

How to kill men and get away with it is een roman vol donkere humor, vrouwelijke wraak en bloederige details!

Schrijfstijl

Dit was een verwrongen, duister, maar niettemin plezierig boek. Het verhaal van How to kill men and get away with it in de ik-persoon maakte het tot een intieme roman tussen seriemoordenaar en lezer, waarin je alle sappige, donkerste geheimen van Kitty te horen krijgt. De roman begint midden in de actie, of beter gezegd halverwege de moord, en dus word je gelijk in het diepe gegooid, wat ik leuk vind omdat het je vanaf het begin scherp houdt. Ik had van te voren een meer humoristisch verhaal verwacht, maar er zitten best heftige scenes in. Die overigens heel leuk zijn en ook een vleugje humor bevatten.

Conclusie

Dus als je over een leuke vrouwelijke seriemoordenaar wilt lezen en de mannen in je leven wilt laten schrikken door dit voor hun ogen te lezen, raad ik dit boek ten zeerste aan haha. How to kill men and get away with it is grappig en luguber tegelijkertijd. Donkere humor, vrouwelijke woede, onbetrouwbare verteller en veel bloederige details…love it!

How to kill men and get away with it
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply