Follow me:

Boeken waar ik naar uitkijk in november

De laatste week van oktober is vandaag begonnen en dat betekent dat ik alweer reikhalzend uitkijk naar alle boeken die uitkomen in november. Benieuwd welke dat zijn? Dat lees je in deze post!

Voor het laatst gezien – Caleb Roehrig (5 november)

Flynns vriendin January is verdwenen en iedereen gaat ervan uit dat hij daar meer van weet. Hij was tenslotte haar vriendje. En hij is de laatste die haar gezien heeft. Flynn heeft echter een geheim dat zo groot is dat hij de waarheid over hun laatste ontmoeting moet verdraaien. Terwijl hij probeert te achterhalen wat er met January is gebeurd, zal hij de waarheid over zichzelf onder ogen moeten zien. Dan ontdekt hij dat ook zij geheimen had, met verstrekkende gevolgen..

Als dat niet klinkt als een mysterieus en spannend boek, dan weet ik het ook niet meer. πŸ˜‰

Reserveer dit boek alvast opΒ Bol.com

 

Just don’t mention it – Estelle Maskame (6 november)

Vorig jaar werd ik verliefd op de Did I Mention I Love You serie en stiekem ook een beetje op Tyler en Eden. In Just Don’t Mention It vertelt Tyler Bruce – onruststoker en bad boy – zijn verhaal. Over hoe hij als twaalfjarige jongen mishandeld werd door zijn vader. En over de zeventienjarige waaghals die verliefd wordt op zijn stiefzus Eden. De afwisseling tussen heden en verleden geven inzicht in de ondoorgrondelijke Tyler zodat de lezer begrijpt waarom Tyler de egoΓ―stische en ongelukkige jongen is in Did I Mention I Love You?.

Ik heb dit boek een aantal maanden terug al gelezen in het Engels, want ik kon eigenlijk niet wachten op de vertaling. Een review hiervan kun je hier terugvinden!

Reserveer dit boek alvast opΒ Bol.com

#4 De Royals, Verlangen – Erin Watt (7 november)

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

De Royals is vorig jaar mijn favoriete boekenserie geworden. Laat je niet misleiden door de titel, want deze serie gaat niet over een koningshuis. Als je de Did I Mention I Love You serie leuk vond, dan weet ik bijna zeker dat je ook gaat genieten van De Royals. Verlangen is alweer het vierde deel in deze serie waarin we een ander personage volgen. Namelijk Easten, de broer van Reed.

Reserveer dit boek alvast opΒ Bol.com

Tijdbom – Joelle CharbonneauΒ (15 november)

Het afgelopen jaar heb ik de boeken van Joelle Charbonneau leren kennen. Ik had nog nooit van haar gehoord maar kwam De Test trilogie tegen in de boekhandel. Eenmaal de achterflap gelezen te hebben, trok dit verhaal meteen mijn aandacht. Inmiddels heb ik de eerste twee delen gelezen en wacht deel drie op me in mijn boekenkast. Ik wil meer Joelle! Daarom kijk ik erg uit naar haar nieuwe boek Tijdbom.

Een groepje leerlingen dat vastzit op hun school nadat er een bom is ontploft, moet alles op alles zetten om te overleven Γ©n erachter komen wie van hen deze aanslag heeft gepleegd in deze confronterende nieuwe thriller van Joelle Charbonneau.

Reserveer dit boek alvast opΒ Bol.com

Ik ben je niet vergeten – Christina LaurenΒ (8 november)

Macy Sorensen lijkt haar leven goed op orde te hebben. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar.Tot die ene noodlottige avond…

Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken. Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen. Macy heeft zich in al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld, zoals ze dat bij Elliot kon. Ze verloor in één klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd én kansen nog inhalen?

Tussen alle young adult boeken door, vind ik het de laatste tijd ook heerlijk om een feelgood roman te lezen. Ik ben je niet vergeten klinkt als een mooi verhaal en staat dan ook zeker op mijn leeslijstje voor november.

Reserveer dit boek vast op Bol.com

Naar welke boeken kijk jij uit in november? Laat het me weten in de reacties of op Instagram. Misschien heb je wel hele goede tips voor me!

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk