Follow me:

Bookhaul New York augustus 2019

Jahoor, ik ben weer naar New York geweest! Diegene die mijn blog vaker lezen, weten dat ik er in februari ook nog was. Ik kocht toen heel veel boeken bij Barnes & Noble. Ook nu kon ik mijn trip naar New York natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een bezoekje aan de boekenwinkel. In dit artikel laat ik je zien welke boeken ik heb gekocht en vertel ik je waar ze over gaan.

Maybe this time – Kasie West

Bruiloften, begrafenissen, barbecues en oudejaarsavond feestjes. Noem een gelegenheid en Sophie Evans is erbij. Ze moet wel, want Sophie werkt voor de lokale bloemist waardoor ze bij elk groot evenement in haar woonplaats aanwezig is.

En dan hebben we nog Andrew Hart. De zoon van de zeer gewaardeerde chefkok. Andrew is daardoor verplicht om, net als Sophie, op dezelfde evenementen aanwezig te zijn. Arrogante Andrew, tenminste dat is hoe Sophie hem ziet. Het enige wat Sophie wil is haar werk doen, haar schetsen afmaken en zich aanmelden voor de design opleiding van haar dromen. Maar elke keer als ze zich omdraait is Andrew daar. Hij loopt haar constant in de weg en maakt haar leven alleen maar ingewikkelder. Tot de dag dat Sophie zich opeens afvraagt of ingewikkeld perse verkeerd is?

Bestel dit boek.

The Way I Used to Be – Amber Smith

Eden was altijd al een ster in goed zijn. Dit was niet anders toen ze naar de middelbare school ging. Maar als op een nacht de broer van haar beste vriendin haar verkracht, verandert alles.

Wat ooit heel simpel was, is nu complex. Waar Eden ooit van hield, van wie ze hield is nu alleen nog maar haat. Waarvan ze altijd dacht dat het de waarheid was, zijn nu alleen nog maar leugens. Niets is meer duidelijk en Eden weet dat ze iemand eigenlijk zou moeten vertellen wat er is gebeurd, maar ze kan het niet. Dus begraaft ze het ver weg in haar hoofd..

Dit verhaal wordt verteld in vier delen namelijk het eerste, tweede, derde en laatste jaar van de middelbare school.

Bestel dit boek.

You must not miss – Katrina Leno

Magpie Lewis begint met schrijven in haar boekje vanaf de dag dat ze haar vader betrapt op vreemdgaan met haar tante. Dat was het moment waarop haar moeder helemaal instortte. Het was ook de nacht dat Eryn, Magpie’s zus wegvluchtte en Magpie achterliet. Het was de nacht van Brandon Phipp’s feestje. En nu? Nu wordt Magpie een slet genoemd op school. Haar voormalige beste vriendin praat niet meer met haar. Doordat ze zich vergeten voelt, begint Magpie met schrijven in haar boekje. Dromend van een wereld genaamd Near. Near is perfect. Een plek waar haar vader nooit vreemd is gegaan, haar moeder geen drankprobleem heeft en haar eigen leven nooit zo’n dramatische wending kreeg. Ze schrijft zo echt over Near, dat ze begint te dromen dat deze plek echt bestaat. Het is een plek waar Magpie alles kan hebben en doen wat ze maar wilt. Zelfs wraak nemen..

Bestel dit boek.

The best lies – Sarah Lyu

Remy Tsai wist voorkomt precies hoe haar leven zou verlopen. Maar nu? Nu weet ze geen eens meer hoe morgen eruit gaat zien. Ooit was ze gelukkig. Ze had een vriendje Jack en haar beste vriendin Elise. Haar soulmate die haar beter begreep dan wie dan ook in de wereld. Maar nu is Jack dood. Neergeschoten in zijn borst en het was Elise wie de trekker overhaalde..

Was het zelfverdediging? Of was het gruwelijker dan Remy ooit had kunnen denken? Wanneer de politie onderzoek doet naar het ongeval, doet Remy hetzelfde door haar eigen herinneringen na te gaan in de hoop haar vriendschap te kunnen redden.

The best lies is een psychologische thriller die de donkere kant van een obsessieve vriendschap laat zien.

Bestel dit boek.

The Last House Guest – Megan Miranda

Littleport, Maine heeft altijd aangevoeld als twee gescheiden steden. Een ideaal vakantieoord voor de rijke lui, wier zomerhuizen langs de kustlijn liggen en een eenvoudige havengemeenschap voor de bewoners van de stad. Er ontstaan zelden vriendschappen tussen de lokale gemeenschap en een rijk vakantiemeisje. Maar dat is precies wat er gebeurd tussen de rijke Sadie en inwoner Avery Greer. Bijna tien jaar lang zijn de meisjes elke zomer onafscheidelijk, totdat Sadie dood wordt aangetroffen. Terwijl de politie de dood van Sadie als zelfmoord beschouwd, wordt Avery door Sadie’s broer en een lokale detective gezien als schuldige. Iemand weet meer en Avery is vastbesloten haar eigen naam te zuiveren en erachter te komen wat er is gebeurd.

Bestel dit boek.

Dit zijn de boeken die ik dit keer kocht in New York. Vier young adult boeken en één volwassen thriller. Een aantal kende ik al van te voren en van een paar had ik nog nooit gehoord. Een perfecte mix dus. Naar welk boek ben jij nieuwsgierig uit dit rijtje en moet ik als eerste lezen en recenseren? Laat het me weten in de reacties :).

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk