Follow me:

Monisha leeft #3

Het is weer tijd voor een wekelijks kijkje achter de schermen. Oftewel: wat doe ik allemaal nog meer naast het lezen van boeken? πŸ˜‰ Veel leesplezier!

Maandag 31 juli

Afgelopen maandag was ik samen met vriendin Fleur in Leiden. Een heerlijk dagje kleding- Γ©n boekshoppen maar vooral ook lekker veel bijkletsen onder het genot van koffie en theetjes. Helaas zat het weer niet helemaal mee en was het een best sombere dag. Maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken. Zoals altijd hadden we weer tijd tekort en moesten we uiteindelijk aan het einde van de middag nog vet haasten naar de trein. Ik had in de avond namelijk weer een andere afspraak staan. Mijn buit? Twee shirts, een broek en jawel, een boek. Ik kocht All that’s left to say van Emery Lord.

’s Avonds ging ik met mijn familie uiteten voor de verjaardag van m’n oom. Dit was erg gezellig.

Dinsdag 1 augustus

Vandaag zou ik eigenlijk een afspraak in Delft hebben voor mijn nieuwe werkopdracht. Last minute ging dit alleen niet door waardoor ik besloot een dagje vanuit Utrecht te gaan werken. Omdat ik veel vanuit huis werk, is het voor de afwisseling fijn om af en toe ergens in een koffietentje te gaan zitten. Een andere omgeving doet wonderen! En dat ik lekker lunch is dan een fijn extraatje ;).

’s Avonds at ik bij m’n vriend en maakte ik een heerlijke pasta pesto voor ons. We keken de Netflix serieΒ Pieces of her af. Dit is een thrillerserie gebaseerd op een boek van Karen Slaughter. Ik vond het een super spannende serie en heb me er zeker mee vermaakt. Al vond ik de ontknoping wel flink tegenvallen..

Woensdag 2 augustus

Toen ik ’s Ochtends thuiskwam van mijn vriend trof ik Puck zo aan. Zo schattig!

Verder stond vandaag weer in het teken van werken en in de avond lezen. Deze dag was dus eigenlijk niet zo heel erg bijzonder. Maarja, die horen er ook bij uiteraard!

Donderdag 3 augustus

Vandaag werkte ik overdag weer voor mijn opdrachtgever CIRCO. Ik schreef een nieuwsbrief, plande social media berichten in en deed wat voorwerk voor een artikel die ik volgende week wil gaan schrijven.

’s Avonds ging ik samen met vriendin Robin naar de film Oppenheimer in Kinepolis Dordrecht. Deze film heeft hele goeie recensies gehad en mede daarom was ik er erg nieuwsgierig naar. Voorafgaand gingen we een hapje eten bij El Bonito in Dordrecht. We hadden een aantal kleine gerechtjes besteld op te delen.

Ik vond de film heel erg tof. Hij duurt vrij lang (3 uur), maar ik zat wel helemaal in het verhaal waardoor ik de tijd niet zo in de gaten had. Oppenheimer gaat over de uitvinder van de atoombom. Een verhaal uit de geschiedenis die ik eigenlijk helemaal niet zo kende. Mede daarom was het mega interessant. Aanrader!

Vrijdag 4 augustus

Gisterenavond werd het vrij laat door de film, waardoor ik vrijdag iets langer heb geslapen. Ik hoefde vandaag ook niet heel veel voor werk te doen, dus dat scheelde wel. Eind van de ochtend maakte ik een rapportage voor Defence for Children en stuurde ik wat facturen uit. Verder heb ik lekker gelezen overdag en ging ik ’s avonds een drankje doen met vriendin Sandra. Sinds onze vakanties hadden we elkaar eigenlijk vrijwel nog niet gesproken. Dus we hebben lekker kunnen bijkletsen met een fles wijn.

Zaterdag 5 augustus

Deze ochtend zijn Nick en ik samen met mijn neefje, oom en vader naar het Bierparadijs in BelgiΓ« geweest. Dit bierwalhalla bevindt zich net over de Belgische grens. Ik ging voornamelijk mee voor de gezelligheid, maar kocht ook nog een aantal speciaalbiertjes.

’s Middags zijn we samen met de moeder van Nick nog eventjes wezen lunchen bij deΒ Heeren van Slydregt. Ik at een broodje warme geitenkaas. De broodjes zijn hier altijd rijkelijk belegd. Echt heel lekker. Daardoor zat ik ook eigenlijk heel de dag wel vol.

’s Avonds begon het echt heel hard te regenen en vonden Nick en ik het wel tijd om onze biertjes te proeven. We deelden elke keer één biertje, zodat we lekker veel verschillende konden proeven. Ondertussen speelden we Clever. Dit is een dobbelspelletje wat, als je het niet kent, er vrij ingewikkeld uitziet. Daarna keken we Ocean’s Eleven op HBO en Faithfully Yours op Netflix.

Zondag 6 augustus

Omdat wij vaak op zondag heel de dag lui op de bank liggen, willen we eigenlijk zorgen dat we voortaan op zondag wat gaan doen. Omdat het wederom slecht weer zou worden, waren we wel beperkt in opties. Iets buiten doen leek ons niet heel erg lekker in de stromende regen, dus we besloten een kasteel te bezoeken: Kasteel de Haar vlakbij Utrecht.

We waren uiteraard niet de enige, dus het was best druk. Toch konden we alles prima rustig bekijken. Een kasteel bezoeken is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij een uitje, maar het is echt heel erg leuk om door zo’n kasteel te lopen en tegelijkertijd meer te weten te komen over de geschiedenis.

Toen we eind van de middag weer thuis waren, hebben we Ocean’s Twelve gekeken.

En nu is het inmiddels alweer maandag en is een nieuwe werkweek begonnen. Deze week start ik bij een nieuwe opdrachtgever. Daarover vertel ik je volgende week meer!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply