Follow me:

Tip voor het (goedkoper) aanschaffen van je boeken

Regelmatig krijg ik de vraag of ik een goedkopere manier weet om een bepaald boek aan te schaffen. En hoewel ik je graag persoonlijk help in je zoektocht naar de beste prijs voor een boek, leek het me handig om een tip te delen waar jullie allemaal wat aan kunnen hebben.

Er is namelijk een online boekenwinkel met de naam Boekenkraam waar je tegen hele gunstige prijzen boeken kunt aanschaffen. Zij kopen nieuwe boeken (ramsj) en lichtbeschadigde boeken op van groothandels en uitgeverijen. Van die beschadigingen is vaak vrijwel niets te zien terwijl jouw voordeel in sommige gevallen kan oplopen tot 80% korting! Hoe fijn is dat? In dit artikel deel ik vijf boeken die ik je zeker kan aanraden.

Alles behalve oké – Laura Steven 

Izzy O’Neill hier! Straatarme wees, ambitieuze cabaretier en Ongelooflijke Slet, als je de roddelsites tenminste mag geloven…Izzy had nooit verwacht dat ze op haar achttiende het slachtoffer zou zijn van eeninternationaal online-schandaal. Maar als expliciete foto’s van haar met de zoon van een politicus online komen te staan, laten treiteraars niets van haar heel. Gewapend met een enorme bak nacho’s en haar beste vriend Ajita als steun en toeverlaat, probeert ze het van zich af te lachen. Maar als het dagelijkse slutshaming verergert, leert ze snel dat de wereld tienermeiden niet oké behandelt. Allesbehalve oké zelfs.

Dit boek klinkt misschien wat serieus, maar niets is minder waar. Lara Steven weet het verhaal van Izzy O’Neill met een flinke dosis humor te vertellen. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar Alles behalve oké, je kunt mijn recensie hier terugvinden. Op Boekenkraam kan je dit boek nu aanschaffen voor (maar) €7,99 in plaats van €17,99 .

De Beminde – Kiera Cass

Hollis Brite is opgegroeid in Keresken Castle, samen met de andere dochters van adel, in de hoop de aandacht van de toekomstige koning te trekken. De jonge koning Jameson van Coroa is eigenlijk nooit op zoek geweest naar een echtgenote, totdat hij Hollis ontmoet. Als Jameson haar de liefde verklaart, is Hollis dolblij. Maar terwijl hij haar het hof maakt, realiseert Hollis zich dat de eindeloze stroom cadeaus en aandacht gepaard gaan met torenhoge verwachtingen. Met een bezoek van de koning van Isolte in het vooruitzicht, ziet Hollis een kans om aan Jameson – en zichzelf – te bewijzen dat ze een geschikte koningin is. Maar wanneer ze een vreemdeling ontmoet die recht in haar hart lijkt te kijken, vraagt Hollis zich af of een leven met Jameson in het paleis een droom is die uitkomt, of een nachtmerrie die nooit eindigt.

Ben jij groot fan van De Selectie geschreven door Kiera Cass? Dan heb ik goed nieuws voor je. Vorig jaar verscheen namelijk een nieuw boek van deze auteur. De Beminde speelt zich in een soortgelijke setting af. Mijn recensie vind je hier terug en is voor €9,50 in plaats van €15,99 te koop op Boekenkraam.

Negen volmaakte vreemden – Liane Moriarty

Negen gasten verzamelen zich in een exclusief wellnessresort. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. Ondanks alle luxe, meditatie en mindfulness is iedereen zich ervan bewust dat ze ook flink aan het werk moeten. Maar niemand kan zich voorstellen hoe zwaar de komende tien dagen zullen worden. Frances Welty, een voormalig succesvol romanschrijfster, arriveert bij Tranquillum House met een pijnlijke rug en een gebroken hart. Ze is direct gefascineerd door haar medegasten. Maar degene die haar nog het meest betovert is de eigenaresse van het resort. Kan deze vrouw werkelijk alle antwoorden hebben waarvan Frances niet eens wist dat ze die zocht? Moet Frances haar twijfels overboord gooien en zich volledig overgeven aan het bijzondere programma – of moet ze maken dat ze wegkomt? En het duurt niet lang voordat iedere gast in Tranquillum House zich dit begint af te vragen…

Mocht de synopsis je nog niet overtuigd hebben, dan kan het feit dat er van dit boek een tv-serie verschijnt later dit jaar je misschien overhalen Negen volmaakte vreemden te lezen. Mijn recensie lees je hier en het boek is op Boekenkraam te koop voor €3,99 in plaats van €12,99.

De P.S. I Love You Club – Cecilia Ahern

Wanneer Holly Kennedy wordt benaderd door de P.S. I Love You Club wordt haar rustige leven op zijn kop gezet. Geïnspireerd door de brieven van Holly’s overleden man wil de club dat Holly hen helpt met het schrijven van hun eigen afscheidsbrieven. Als Holly één ding niet wil, is het teruggaan naar het verdriet van toen. Nu, zeven jaar later, wil ze juist vooruitkijken. Maar Holly leert leden van de club toch kennen en ze beseft dat wanneer je van iemand houdt, er altijd nog iets te zeggen valt…

Maarliefst vijftien jaar na het verschijnen van P.S. I Love You besloot Cecelia Ahern een vervolg uit te brengen. Mocht je dit boek niet hebben gelezen, dan ken je wellicht de zeer populaire film wel met Gerard Butler en Hilary Swank in de hoofdrollen. Het vervolg De P.S. I Love You Clubwist mij zeker te vermaken en gaf me dezelfde gevoelens als bij het eerste deel. Zeker een aanrader. Dit boek koop je op Boekenkraam nu voor €5,98 in plaats van €19,99. Mijn recensie kan je hier teruglezen.

Geloof mij – J.P. Delaney

Claire Wright is een werkloze actrice in New York. Haar enige klus is de rol van lokaas spelen voor een advocatenkantoor gespecialiseerd in scheidingen. Claire moet getrouwde mannen verleiden, haar avances neemt ze op om later tegen hen te gebruiken. Er is maar één regel: zij mag verleiden, de mannen moeten de eerste stap zetten. De advocaten willen bewijs hebben voor overspelig gedrag, onschuldige mannen hebben niks te vrezen. Dan verandert het spel. Een van de mannen wordt door de politie verdacht van de moord op zijn vrouw. Ze vragen Claire om de man een bekentenis te ontlokken. Ze denkt dat ze het kan, al zal het de rol van haar leven worden. Maar al snel gaat Claire twijfelen. Want wie bespeelt wie?

Geloof Mij is een goed doordacht geschreven thriller. Je wordt vanaf de eerste bladzijde het verhaal ingesleept en halverwege wordt je verrast met een dijk van een plottwist. Die zag ik niet aankomen en gaf het verhaal direct een andere wending. Vanaf dat moment begint het gissen wie de dader is eigenlijk pas echt. Aanrader dus! Mijn recensie vind je hier en je kunt het boek op Boekenkraam aanschaffen voor €11,99 in plaats van €19,99.

Dit zijn vijf roman boeken die ik op Boekenkraam tegenkwam en echte koopjes zijn. Het aanbod is heel breed. Of je nu op zoek bent naar een thriller, feelgood roman of een young adult titel, grote kans dat je hem tegenkomt op Boekenkraam. Neem dus zeker even een kijkje als je van plan bent een boek te kopen en er de meest gunstige prijs voor wilt betalen.

Share
Previous Post Next Post