Follow me:
november

Vijf boeken die ik ga lezen in november 2018

Inmiddels is de eerste week van november alweer voorbij gevlogen. Toch wil ik graag nog de boeken met jullie delen die ik in ieder geval sowieso ga lezen deze maand.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo goed ben met TBR lijstjes per maand maken. Als ik een boek koop, dan wil ik die direct lezen. Ongeduldig dus. Of gewoon erg enthousiast haha. Het is dan ook lastig om te plannen wat ik de komende weken wil lezen. Toch wil ik het eens proberen. Maar, om het mezelf niet te moeilijk te maken, laat ik ruimte over voor boeken die ik nog spontaan ga kopen deze maand.

De Royals: deel 4 Verlangen – Erin Watt

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Mensen die mij al wat langer volgen, weten dat ik enorm fan ben van De Royals. Nadat ik erachter kwam dat dit boek helemaal niet over een koningshuis gaat was ik opslag verliefd geworden. Deel vier in deze serie is sinds een aantal dagen uit. Ik kon dan ook niet wachten om hierin te beginnen en heb net een aantal bladzijdes gelezen!

Ook lezen? Bestel dit boek op Bol.com

Lang leve de liefde – Jill Mansell

Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde.
Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt?

Schrijfster Jill Mansell heb ik halverwege dit jaar ontdekt. Ik kende haar uiteraard al wel van naam, maar had nog nooit een boek van haar gelezen. Inmiddels ben ik er zo enthousiast over dat ik mezelf heb voorgenomen elke maand een boek van haar te lezen!

Ook lezen? Bestel dit boek op Bol.com

Little White Lies – Jennifer Lynn Barnes

Dit boek gaat over de 18 jarige automonteur Sawyer. Het laatste wat ze verwachtte, was dat haar oma bij haar op de stoep zou staan met een contract in haar handen. Een contract om deel te nemen aan het debutanten seizoen. Voor de stoere Sawyer een absolute nachtmerrie. Toch zegt ze zonder er echt bij na te denken direct ja en tekent ze het contract. Waarom? Omdat ze in ruil daarvoor meer te weten kan komen over de identiteit van haar vader. Welkom in de wereld van jurken, grote ego’s, leugens en roddels!

Ik kwam dit boek per toeval tegen online en bleef hangen bij de ongelofelijk mooie cover. Het verhaal trok me eigenlijk ook al snel, daarom heb ik dit boek al een lange tijd terug ge-preordered op Bol.com. Overigens zie ik net dat dit een serie gaat worden. Helemaal leuk dus!

Ook lezen? Bestel dit boek op Bol.com

A Spark of Light – Jodi Picoult

Dit boek gaat over een kliniek voor vrouwen. Maar op een dag stormt er opeens een man binnen met een pistool en begint op iedereen in te schieten. Hij houdt iedereen gevangen.Β Politieman Hugh McElroy die op deze zaak is gezet, komt erachter dat zijn vijftienjarige dochter ook binnen is..

In dit boek volg je verschillende personages. Dit is eigenlijk alles wat ik van dit boek weet. Toch was dit genoeg informatie voor mij om het boek te willen lezen. Jodi Picoult staat namelijk bekend om haar hele mooie maar vooral ook emotionele boeken. Je hebt vast wel eens gehoord van My Sister’s Keeper? Dit boek heeft zij geschreven. Wat heb ik gehuild bij die film!

Ook lezen? Bestel dit boek op Bol.com

Een dag in december – Josie Silver

novemberLaurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze voΓ©lt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment… en dan rijdt de bus door.
Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is… de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?

Ik kreeg dit boek van uitgeverij Luitingh-Sijthoff opgestuurd. Super leuk, een nieuw winters boek. Ze hebben me gevraagd of ik dit boek in november wil recenseren, dus komt dit boek uiteraard op mijn tbr voor deze maand!

Ook lezen? Bestel dit boek op Bol.com

Ik ben heel benieuwd of dit daadwerkelijk de boeken gaan zijn die ik ga lezen deze maand. Misschien bevalt het me juist wel om van te voren te plannen welke boeken ik mag lezen. We gaan het zien. Ik lees gemiddeld rond de 8 a 10 boeken per maand. Er is dus nog genoeg ruimte voor andere boeken! πŸ™‚

Welke boeken staan er bij jou op de planning in november? Laat het me weten in de reacties hieronder of via Instagram. Je kunt me vinden onder de naam @booksanddreamsnl.

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk