Follow me:

Vijf tips voor luisterboeken op Storytel + winactie

Jeetje wat leven we in gekke tijden he? Corona is inmiddels zo groot geworden, dat we noodgedwongen thuiswerken. De scholen en restaurants zijn dicht en veel winkels sluiten hun deuren. Dit is allemaal echt verschrikkelijk. Wat doe je nu in je vrije tijd nu je eigenlijk niet naar buiten kan? Gelukkig valt er genoeg te lezen. Om jullie van wat inspiratie te voorzien, zal ik de komende tijd wat boekentips delen. Vandaag begin ik met vijf tips voor luisterboeken op Storytel. Perfect voor als je het huishouden aan het doen bent bijvoorbeeld. Kan je toch lekker luisteren naar het boek waarin je bezig was!

1. Yes No Maybe So – Becky Albertalli & Aisha Saeed

Luisterboeken op StorytelEen boek die ik onlangs zelf luisterde op Storytel is Yes No Maybe So van Becky Albertalli en Aisha Saeed. Becky behoort tot mijn favoriete auteurs. Daarom wil ik alles van haar lezen. Dit keer schreef ze een boek samen met Aisha Saeed. Een young adult contemporary die voortdurend een lach op je gezicht tovert. Dat doen overigens alle boeken van Becky. Dus check die ook zeker even. Benieuwd waar het boek nog meer over gaat? Mijn recensie kun je hier lezen.

 

 2. De Waarheid – Colleen Hoover

Luisterboeken op StorytelColleen is echt de koningin onder de new adult auteurs. Haar schrijfstijl is heel fijn en haar boeken zorgen er eigenlijk altijd voor dat ik ontroerd achter blijf. Maar na alle romantische new adults vond ze het tijd om het eens over een andere boeg te gooien. De Waarheid is Colleen haar eerste thriller. En wat voor eentje! Ik lees regelmatig thrillers, maar nog nooit durfde ik door een boek niet te slapen. Een ijzersterk thrillerdebuut dus. Ik schreef er een recensie over.

 

3. Daisy Jones & The Six – Taylor Jenkins Reid

Luisterboeken op StorytelDaisy Jones & The Six is een uniek verhaal. Dit boek gaat namelijk over een rockband uit de jaren 60 en is als ware een autobiografie. Ik had van te voren niet gedacht dat ik dit boek zo leuk zou vinden. Als luisterboek is het al helemaal tof omdat elk personage door iemand anders is ingesproken. Ook hierover schreef ik al eerder een recensie. Door het lezen van dit boek heb ik deze auteur helemaal ontdekt en heb ik inmiddels bijna al haar boeken gelezen!

 

 

4. With the fire on high – Elizabeth Acevedo

Luisterboeken op StorytelVoor de mensen die liever Engelstalig lezen is With the fire on high wellicht wel een goede tip. Ik heb dit boek zelf ook geluisterd op Storytel en vond hem heel makkelijk te luisteren. Leuk feitje, dit boek is ingesproken door de auteur zelf. Ze is van Dominicaans-Amerikaanse afkomst net als het hoofdpersonage uit het boek. Dat maakte het lezen van deze young adult nog leuker. Een aanrader als je van koken houdt! Je leest hier mijn recensie.

 

5. De Stroopwafelshop – Astrid Harrewijn

Een feelgood roman mag niet in dit lijstje ontbreken. De Stroopwafelshop mocht ik onlangs recenseren. Dit verhaal speelt zich af in mijn favoriete stad op de wereld: New York. Het hoofdpersonage Suze gooit haar hele leven op zijn kop en verhuisd naar New York om daar een koffietentje te beginnen mét stroopwafels. Maar houden ze in Amerika wel van stroopwafels? Of hebben ze toch liever hun eigen sweets als cheesecake en brownies? Benieuwd of dit boek wat voor je is? Check dan even mijn recensie.

 

Win een jaar lang gratis Storytel

Zo, dit waren ze. Mijn vijf tips voor luisterboeken op Storytel. De komende tijd zal ik meer lijstjes delen met jullie. Ben je nieuwsgierig geworden naar Storytel? Of was je al mega enthousiast? Ik mag een jaar lang gratis Storytel weggeven. Hoe cool is dat? Een jaar lang onbeperkt boeken luisteren tot je beschikking. Kans maken? Kijk dan even op mijn Instagram. Kan je niet wachten en wil je in de tussentijd al genieten van een luisterboek? Je kunt Storytel nu 30 dagen gratis uitproberen via deze link.

Share
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk